Презентація монографій доцентів кафедри міжнародних відносин та журналістики Далявської Т.П. та Рибак І.В. — Університет «КРОК»
Версія для друку

Презентація монографій доцентів кафедри міжнародних відносин та журналістики Далявської Т.П. та Рибак І.В.

17 квітня 2019 Новини та події

16 квітня 2019 року в читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» відбулася презентація монографій кандидатів політичних наук, доцентів кафедри міжнародних відносин та журналістики Далявської Т.П («Феномен невизнаних держав: політологічний аналіз») та Рибак І.В. («Маятник політичної легітимності в Україні: Інформаційно-маніпулятивний контекст»).

Зі щирими словами привітання та підтримки на заході виступали завідувач кафедри міжнародних відносин та журналістики, доктор політичних наук, професор, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Угорщині, проректор з міжнародних зв’язків Д.І. Ткач; заступник завідувача кафедри міжнародних відносин та журналістики, кандидат філологічних наук, доцент Н.М. Момот; перший проректор Університету «КРОК» А.М. Кучко; завідувач секції суспільних наук О.О. Маруховська-Картунова.

Далявська Т.П. та Рибак І.В. висловили вдячність Університету «КРОК» в особі ректора Університету С.М. Лаптєва за підтримку видання. Автори подякували кафедрі міжнародних відносин та журналістики за підтримку. І наголосили на безмежній вдячності кафедрі суспільних наук, де відбулося їх народження як науковців. Автори підкреслили, що ключова роль в їх науковому становленні належить видатному вченому, доктору політичних наук, професору, академіку Української академії політичних наук, заслуженому діячу науки і техніки України Олексію Васильовичу Картунову. На превеликий жаль, життя Олексія Васильовича обірвалось 3 червня 2018 року і монографії Т.П. Далявська та І.В. Рибак створені на вшанування пам’яті видатного вченого.

Свої щирі та теплі слова підтримки у форматі відеопривітання надіслали рецензенти монографій. Це В.П. Горбатенко, доктор політичних наук, професор, провідний науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, академік Української академії політичних наук, академік Академії наук вищої школи України; І.О. Кресіна, доктор політичних наук, професор, завідувач відділу правових проблем політології Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, член-кореспондент Національної академії правових наук України, академік Української академії політичних наук, заслужений діяч науки і техніки України.

Далявська Т.П. та Рибак І.В. надзвичайно вдячні ученим-наставникам, колегам, студентам, всій КРОКівській родині за міцну підтримку. Також особлива вдячність – проректору Університету «КРОК» з наукової роботи, доктору економічних наук, професору Ірині Петрівні Мігус за модерацію заходу та всебічну допомогу в його проведенні.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Презентація монографій Далявської Т.П. та Рибак І.В. / 16.04.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 19 квітня 2019 09:34