Вітаємо з нагоди ювілею професора Ушакову Ніну Миколаївну! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вітаємо з нагоди ювілею професора Ушакову Ніну Миколаївну!

12 лютого 2020 Архів оголошень

Ректорат, професорсько-викладацький склад, працівники, студенти та аспіранти від усього серця зичать Вельмишановній Ніні Миколаївні міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, процвітання, злагоди та подальших успіхів у всіх численних сферах її діяльності!

Ніна Миколаївна – знаний вчений, педагог, засновник і багаторічний натхненник Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес освіти, експерт з розвитку педагогічної майстерності викладачів ЗВО, організації навчального процесу, нормативної бази та стандартів вищої освіти, науково-методичного забезпечення навчального процесу.

Впродовж одинадцяти років Ніна Миколаївна працювала в Університеті «КРОК» завідувачем кафедри менеджменту освіти, а також професором кафедри управлінських технологій. Була ініціатором і рушійною силою докорінних змін у навчальних планах підготовки спеціалістів з економіки, фінансів, зовнішньоекономічної діяльності, банківської справи, менеджменту, розробки нових курсів, що дозволяли адаптувати підготовку українських фахівців до міжнародних стандартів.

Під її керівництвом були створені перші в Україні «Школа педагогічної майстерності», віртуальне підприємство «Центр тренінгових фірм», «Центр кар’єри», які на сьогодні впроваджені і успішно функціонують у багатьох закладах вищої освіти. Ніна Миколаївна одна з перших брала участь у створенні галузевих стандартів вищої освіти за напрямом підготовки «Менеджмент» Міністерства освіти і науки України. Результатом роботи групи стало розроблення та впровадження в освітній процес другого покоління стандартів та введення до «Державного класифікатора професій» професії «менеджер».

У 2002 році Ніна Миколаївна ініціювала створення Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес освіти (УАРМБО). Тричі обиралась Головою Ради УАРМБО, а з 2007 року є Почесним головою Асоціації. За ці роки під керівництвом Ніни Миколаївни було проведено низку заходів, передбачених статутною діяльністю Асоціації, в яких взяли участь представники ЗВО з усіх областей України: конференціях – 319; семінарах – 472; круглих столах – 356; тренінгах – 248. Видано Сертифікатів УАРМБО учасникам заходів – 1847.

З 2019 року є членом Робочої групи Міністерства освіти і науки України з розробки професійного стандарту викладача закладу вищої освіти. Про Ушакову Ніну Миколаївну можна розповідати дуже багато. Вона надзвичайно багатогранна, талановита та цілеспрямована особистість, успішна діяльність якої є прикладом для багатьох студентів та працівників науки і освіти.

ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Оновлено: П'ятниця, 14 лютого 2020 15:08