Як проводить літо Приймальна комісія Університету «КРОК» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Як проводить літо Приймальна комісія Університету «КРОК»

24 липня 2019 Новини та події

Працівники Приймальної комісії 2019 року проводять літо з користю: працюють невпинно, мов бджілки, адже від якості їх роботи залежить перше враження майбутніх студентів про навчальний заклад.

До роботи Приймальної комісії залучені також і студенти Університету та Коледжу. Для них це чудова нагода отримати перший досвід, навчитися ділового стилю комунікації та працювати з документами. Крім того, хто краще може розповісти про враження від навчання в КРОці ніж самі студенти?! «Можна проводити час влітку засмагаючи на сонечку, а можна отримати перший безцінний досвід роботи. Це не просто підробіток влітку, а можливість отримати професійні навички: комунікативні, організаційні тощо,» – розповідає Іщенко Людмила Володимирівна, Відповідальний секретар Приймальної комісії.

Людмила Володимирівна вдячна всім, хто працює в цей період Вступної кампанії. А це – ціла низка фахівців своєї справи та студентів:

  •   мозковий центр Приймальної комісії 2019 року – Наконечна Н.В., Сумбаєва Л.П., Іщенко Л.В., Титаренко Н.В., Рибак І.В.
  •  щирі посмішки та відповіді на все про все щодо вступу:

- персональні менеджери зі вступу – Гурський Д., Наконечна А., Савельєв Є.

- менеджер з адміністративної діяльності – Годун А.

- асистенти – Некрутенко А., Дарієнко Д., Яценко Н., Горбань А., Левицька А.

- оператори Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) – Янчарук В., Ченцов М., Бойко О., Сахаров Д.

- Діджитал Вступної кампанії – Далявська Т.П. (головний менеджер сайту), Наконечна А. (керівник «KMG» Production)

- Договірний відділ – Сушко А.М. (начальник Юридичного відділу), Гольцева А. (юрисконсульт), Говорова А. (асистент)

- Інформаційний центр з питань поселення до гуртожитку – Чернишенко І.

- Центр інформаційного забезпечення – Шкловцов І.М.

І це – дійсно справжня dream-team, злагоджена команда, яка кожного вступника: зустріне щирою посмішкою проконсультує з усіх питань проінформує про позиції в рейтингах допоможе зареєструвати електронний кабінет проведе екскурсію Університетом допоможе успішно пройти етап від абітурієнта до студента.

Приймальна комісія все ще продовжує свою роботу, тож не гай часу та поспішай подати документи для вступу! Не бійся крокувати в майбутнє, бо як кажуть в Університеті КРОК: «Боїшся – не роби, робиш – не бійся!»

Оновлено: П'ятниця, 26 липня 2019 12:36