Студенти КЕПІТу долучилися до розрахунку проекту громадського бюджету та інновацій, потрібних місту Києву — Університет «КРОК»
Версія для друку

Студенти КЕПІТу долучилися до розрахунку проекту громадського бюджету та інновацій, потрібних місту Києву

06 травня 2019 Новини та події

25 квітня 2019 року у приміщенні спеціалізованої школи № 159 студенти КЕПІТу разом з іншою ініціативною молоддю зібралися, щоб долучитися до реалізації проекту, який об’єднає активних громадян у команди.

Цей проект спрямований на розвиток дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти, сприятиме активізації творчих здібностей молоді та формуватиме національну свідомість.

Це буде соціальна платформа, клуб друзів та місце знаходження необхідних контактів, партнерів як у громадському, медійному середовищах, так і серед соціально відповідального бізнесу.

Студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій та школярі спланували роботу груп, які будуть досліджувати, опрацьовувати, розраховувати проекти громадського бюджету та інновації, потрібні місту Києву, а також вести соціологічні та прогностичні дослідження спільно з Київською міською державною адміністрацією та за підтримки експертної комісії.

Оновлено: Вівторок, 07 травня 2019 08:28