Студенти-дизайнери відвідали студію інтер’єру та меблів «Cappuccino» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Студенти-дизайнери відвідали студію інтер’єру та меблів «Cappuccino»

20 березня 2019 Новини та події

18 березня 2019 року група студентів-дизайнерів відвідала студію інтер’єру та меблів «Cappuccino».

Студенти кафедри дизайну продовжують занурюватись у професію, відвідуючи цікаві професійні заходи.

Директор салону Лариса Стасюк професійно та детально ознайомила студентів із конструктивними, функціональними, декоративними особливостями кухонних рішень.

Говорила Лариса, а студенти слухали і ставили запитання про конфігурацію, про корпус та колони, про ергономіку та про комфорт, про нижні та верхні тумби, їх кріплення, про тіпони, про автоматичні підйомні механізми та вбудовану техніку.
Студія виготовляє меблі на замовлення і відрізняється турботливою увагою до відгуків своїх клієнтів. Кожен проект індивідуальний та відображає особистість замовника.

Ознайомлення з таким досвідом дає студентам можливість побачити, що меж для втілення проектних ідей – не існує. Навпаки, біг часу, постійний розвиток індустрії, сфери дизайну розширює межі для втілення індивідуальності. Так ми формуємо детальне та цілісне розуміння професій у наших студентів.

Кафедра дизайну Університету «КРОК» вдячна салону інтер’єру та меблів «Cappuccino» та особисто Ларисі Стасюк за її вклад у професійний розвиток наших студентів.

Оновлено: Середа, 20 березня 2019 10:33