Стратегічна сесія студентських медіа- та проектної груп — Університет «КРОК»
Версія для друку

Стратегічна сесія студентських медіа- та проектної груп

19 грудня 2018 Новини та події

15 грудня 2018 року, у суботу, більш ніж 40 гостей привітали Студентську проектну групу SPG зі святом – з днем народження!

Традиційно в середині грудня Студентська проектна група SPG святкує свій день народження та проводить стратегічну сесію. Цього року відсвяткували 8 років: 8 років успіху, 8 років лідерства, 8 років професійного та особистісного розвитку!

На заході були присутні всі члени SPG та медіа-групи KMG, а також випускники, що вже досягли професійних висот і завжди пам’ятатимуть про SPG як про дружну сім’ю, в якій робили перші кроки до успіху.

Презентацію досягнень SPG та KMG за 2018 рік провели керівники проектної групи та медіа-групи – Савельєв Євгеній та Наконечна Анастасія. Програма заходу була насичена цікавими та корисними тренінгами з командоутворення, speed dating, а також включала тренінг із мрієбудування від засновниці Студентської проектної групи Тулякової Ірини.

Учасники медіа- та проектної груп отримали цінні знання, цікаво та насичено провели час, підбили підсумки цього року та поставили нові цілі на наступний 2019 рік. Попереду на SPG та KMG чекає ще багато грандіозних проектів, адже їх девіз: «Ми завжди будемо робити сьогодні те, про що інші подумають лише завтра».

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Зимовий виїзд для SPG та KMG / 15.12.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 20 грудня 2018 10:19