Екскурсія до парку «Київська Русь» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Екскурсія до парку «Київська Русь»

19 вересня 2018 Новини та події

15 вересня 2018 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій на чолі із заступником директора Коледжу з виховної роботи Степаненко Н. В. здійснили екскурсію до парку «Київська Русь».

Під час екскурсії студенти із задоволенням дізналися історію створення парку, його традиції, а також відвідали музеї. «Музей історичного костюма» дав розуміння одягу того часу: вбрання вельмож й обмундирування воїнів. Особливе враження залишила експозиція «Катівня», а також «Княжа конюшня».

Група студентів із хвилюванням спостерігала за середньовічним лицарським турніром та кінним шоу під назвою «Зов Героїв». У цих боях взяли участь понад 300 найкращих бійців з України, Великобританії, Данії, Молдови, Латвії, Польщі, Німеччини та Австрії. Це було дивовижне видовище!

На території парку також проходив чемпіонат скульпторів «STIHL Carving Cup 2018» «Герої українського етносу». Фахівці з допомогою електропилок вирізали фігури з дерева. Всім було так цікаво, що не хотілося повертатися до Києва. Шлях був довгий, впродовж години студенти поверталися назад, дещо втомлені, але задоволені поїздкою! І вже з нетерпінням чекають на нові цікаві подорожі.

Оновлено: Середа, 19 вересня 2018 17:08