Результати X профорієнтаційного табору PROF Camp — Університет «КРОК»
Версія для друку

Результати X профорієнтаційного табору PROF Camp

04 квітня 2018 Новини та події

31 березня 2018 року завершився X ювілейний профорієнтаційний табір для школярів PROF Camp.

На початку тижня 39 учнів старших класів м. Києва та області завітали на відкриття профорієнтаційного табору з важливим питанням: «Яку професію обрати?». Попереду на них чекали шість днів для того, щоб зануритися у світ різноманітних професій та відшукати свою омріяну професію.

Тиждень був насичений цікавими зустрічами та новими знайомствами, свіжими враженнями та позитивними емоціями. Це був дуже активний тиждень: було представлено більш ніж 6 професій, проведено 4 екскурсії до компаній та 4 тренінги. Тиждень, наповнений не лише тренінгами, екскурсіями та профорієнтацією, а й шаленою зацікавленістю, з якою наші учасники кожного дня приходили на PROF Camp. Хтось відкрив для себе багато корисної інформації, хтось з інтересом занурився у роботу великих підприємств, багатьом вдалося зустріти тут нових друзів. Проте, безперечно, у кожного учасника надовго залишаться приємні спогади про ці весняні канікули.

На закритті всі учасники із захопленням розповідали про обраний фах під час презентації «Моя професійна мрія». Варто відзначити школярів, чиї презентації були визнані найкращими та які отримали сертифікати зі знижкою на відвідання квест-кімнат ExitGames.ua та ILabyrinth, а також 2 сертифікати від Асоціації випускників Університету «КРОК»: Городецька Вікторія, Комар Олександр, Колісніченко Антон, Грішина Тетяна, Тараканов Андрій.

Під час профорієнтаційного табору для учасників також проводився фотоконкурс у соціальних мережах. Переможцем конкурсу стала Орлова Анна, яка отримала круту бананку від «Choice - рюкзаки made in UA».

Усі учасники отримали подарунки під час розіграшу лотереї від Університету «КРОК» та компаній-партнерів: ExitGames.ua надала учасникам сертифікати на відвідання квест-кімнат, від Університету «КРОК» школярі отримали сертифікати на знижку розміром 10% на оплату І-го навчального півріччя, а також пам’ятні подарунки.

Організатори профорієнтаційного табору висловлюють вдячність партнерам та компаніям, які підтримали проект і долучилися до його реалізації. Щира подяка висловлюється: JuniorБанку, CHOICE, Асоціації випускників Університету «КРОК», Київському апеляційному адміністративному суду України, Microsoft Ukraine, квест-кімнатам ExitGames.ua та ILabyrinth, а також компанії Adidas.

Окрему подяку висловлюємо викладачам, спікерам проекту: Антону Сорокону, Олександру Галаніну, Анні Полісученко, Ігорю Румику, Ірині Сингаївській, Надії Лоліній та студентам, які також виступили спікерами проекту: Луцюк Христина, студентка 3 курсу Університету спеціальності «Туризм», та Близнюкова Олександра, студентка 3 курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Фінанси та кредит».

Вітаємо випускників PROF Camp та бажаємо професійного розвитку!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Проект «Prof camp» / 26.03.2018 - 31.03.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 10 квітня 2018 18:46