Проект PRO WAY – шлях до успіху — Університет «КРОК»
Версія для друку

Проект PRO WAY – шлях до успіху

04 квітня 2017 Новини та події

З 18 лютого по 25 березня в Університеті «КРОК» проходив проект для школярів PRO WAY.

PRO WAY – це новий освітній проект для учнів 9–11 класів загальноосвітніх шкіл міста Києва, спрямований на популяризацію і підвищення інтересу молоді до саморозвитку, правильного вибору професії, а також отримання нових навиків та створення власних проектів. 

На тренінгах школярі вчилися створювати, а в подальшому – успішно реалізовувати власні проекти, працювати в команді, розвивати лідерські якості, проходили курс профорієнтації для можливості вибору професії своєї мрії в майбутньому.

У проекті взяли участь 3 команди, що представляли загальноосвітні школи Києва. За час роботи PRO WAY команди розробили власні проекти, спрямовані на різні сектори суспільства, та успішно захистили їх. Проект був насичений цікавими зустрічами та новими знайомствами, свіжими враженнями та позитивними емоціями.

В останній день PRO WAY журі визначилось із кращим проектом. Ним було визнано проект зі створення клубу за інтересами в школі. Також були представлені ідеї зі створення власної шкільної футбольної команди та екологічної організації. Команди отримали грошову винагороду на підтримку проектів від Університету «КРОК». Усі учасники отримали сертифікати на знижку до 50 гривень від компанії-партнера CHOICE.

Організатори табору вдячні партнерам, які підтримали проект і долучилися до його реалізації. Щира подяка висловлюється компанії CHOICE, загальноосвітній школі з поглибленим вивченням англійської мови № 82, загальноосвітній школі з поглибленим вивченням англійської мови № 85, загальноосвітній школі з поглибленим вивченням англійської мови № 165.

Окрему подяку висловлюємо викладачам та спікерам проекту: Гольцевій Аліні, Поліщук Тамарі, Румику Ігорю, Азояну Артему, Хорошенюку Андрію, Тонконог Ірині, Наумовій Олені, Пижову Олександру, Лисенку Костянтину, Ткаченко Євгенії та студентам, які також виступили спікерами проекту: Близнюковій Олександрі, студентці 2 курсу Коледжу (спеціальність «Фінанси та кредит»), Федорук Катерині та Семенюк Марії, студенткам 2 курсу Університету (спеціальність «Туризм»), і Гурському Дмитру, студенту 1 курсу Коледжу (спеціальність «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»).

Вітаємо учасників PRO WAY та бажаємо успіхів у реалізації власних проектів!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Проект PRO WAY / 18.02-25.03.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 07 квітня 2017 17:24