Засідання Президії Асоціації фахівців оцінки — Університет «КРОК»
Версія для друку

Засідання Президії Асоціації фахівців оцінки

07 листопада 2014 Новини та події

Уже тривалий час Київський коледж нерухомості та Всеукраїнське громадське об'єднання «Асоціація фахівців оцінки» поєднують міцні партнерські взаємини. До викладання окремих дисциплін і керівництва практиками студентів спеціальності «Оціночна діяльність» залучаються члени цієї організації – успішні керівники оціночних фірм. Серед них – голова Асоціації Максимов С.Й. і керівник оціночної фірми Шиянов О.Ю. Слід зазначити, що випускників Коледжу охоче беруть на роботу оціночні структури, оскільки саме відпрацювання практичних навичок завжди було в центрі уваги Коледжу.

В останні дні жовтня відбулося засідання Президії Асоціації фахівців оцінки. На ньому окремим питанням розглядалася взаємодія професійного середовища оцінювачів із Київським коледжем нерухомості ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК». У процесі  обговорення члени Президії висловили підтримку спільним напрацюванням Асоціації та Коледжу, внесли пропозиції стосовно нових форм роботи на черговий навчальний рік, запланували спільні семінари та круглі столи.

Особливо важливим є ухвалення рішення про продовження стипендіальної програми для студентів Коледжу, які опановують спеціальність «Оціночна діяльність». Як і в попередні роки, двоє студентів до Дня народження Коледжу, у травні 2015 року, отримають іменні стипендії голови ВГО «Асоціація фахівців оцінки» Максимова С.Й. за значні успіхи у вивченні блоку оціночних дисциплін.

У засіданні Президії Асоціації взяв участь її член, куратор освітнього напрямку, директор Київського коледжу нерухомості В.В. Дзюбко.

Коледж щиро вдячний діловим партнерам за небайдужість і активну участь у становленні професійних навичок наших студентів, за практичну допомогу і підтримку починань!

Оновлено: Понеділок, 17 листопада 2014 12:30