Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2020! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2020!

01 вересня 2020 Архів оголошень

До уваги активних, амбітних, небайдужих, результативних, орієнтованих
на постійний особистий та суспільний розвиток студентів «КРОКу»!

Правління Асоціації випускників Університету «КРОК» оголошує Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2020! Традиційно, до дня народження своєї Alma Mater, випускники КРОКу готові присудити стипендії та премії кращим студентам Університету і Коледжу!

Мета Конкурсу: визнання, заохочення та нагородження студентів Університету, які мають високий інтелектуальний рівень, значні особисті досягнення і демонструють потенціал розвивати спільноту випускників та підтримувати Університет у майбутньому.

Учасниками Конкурсу можуть бути студенти денної форми навчання:

  • Університету (з 2-го курсу),
  • випускних курсів Коледжу, які мають активну життєву позицію і значні особисті досягнення в науці, громадському житті, спорті, розвитку студентства або інших сферах – в Університеті та за його межами.

Творчі завдання цього року:

  • есе на тему «Мої кроки до успішного майбутнього» - для студентів Коледжу;
  • дослідження на тему «Університет «КРОК»: SWOT-аналіз очима студента» - для студентів Університету.

Більше інформації — Положення про Конкурс-2020, перелік та форми документів, необхідні для участі у конкурсі — шукайте на сайті АВУ «КРОК».

Прийом заявок триває до ?? вересня 2020 року! Будемо раді бачити конкурсантів та групи їх підтримки – студентів і викладачів – на Відкритому правлінні Асоціації випускників, яке відбудеться на початку травня!

Оновлено: Вівторок, 22 вересня 2020 15:25