Привітання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим від ректора Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Найближчим часом

Привітання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим від ректора Університету «КРОК»

31 грудня 2019 Архів оголошень

Шановна КРОКівська родино! Щиро вітаю Вас із прийдешніми святами: Новим роком та Різдвом Христовим!

Усі ми разом робимо дуже важливу справу: готуємо хороших фахівців. Кожен із нас вкладає в цей процес частинку себе, і завдяки цьому 2019 рік був відзначений плідною роботою всього колективу Університету «КРОК». Успіхи студентів і викладачів у науковій, дослідницькій, педагогічній, творчій діяльності – багаторазове тому підтвердження.

Напередодні Нового 2020 року прийміть найщиріші вітання і побажання міцного здоров'я, добробуту, успішного завершення розпочатих справ і перспективних планів на майбутнє. Нехай у пам’яті збережуться тільки радісні моменти, які наповнять собою прийдешній рік, зроблять його плідним, додадуть сили та енергії для успішної роботи на благо нашої alma mater. І я впевнений, що в новому році всі разом ми зможемо зробити ще більше для того, щоб ім'я Університету «КРОК» звучало як і завжди гордо.

Щиро, від усього серця зичу, щоб все, що Ви задумали, обов'язково здійснилося! Адже Новий рік – це чарівне і казкове свято, що надихає на нові справи та добрі вчинки.

З Новим роком та Різдвом Христовим! Хай 2020 рік буде

по особливому казковим!

З глибокою повагою

ректор Сергій Михайлович Лаптєв

Оновлено: П'ятниця, 07 лютого 2020 15:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів оголошень » Привітання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим від ректора Університету «КРОК»