Тижневий воркшоп для студентів у Польщі — Університет «КРОК»
Версія для друку

Тижневий воркшоп для студентів у Польщі

07 вересня 2022 Архів оголошень

Ти ініціативний? Бажаєш отримати додаткові компетенції? Мрієш про міжнародний досвід? Перебуваєш в Україні або в Європі?

Бери участь у відборі студентів Університету «КРОК» на тижневий воркшоп у рамках проєкту «Social responsibility of young entrepreneurs and sustainable development», що проходитиме в м. Домброва Гурніча, Польща, за підтримки Польсько-української ради обміну молоддю.

Дата відбору: 23 вересня 2022 року, 14:00, онлайн в Microsoft Teams

Витрати: проєкт покриває харчування, проживання, воркшопи, кошти за квитки будуть повернені після прибуття в Польщу.

Дати воркшопу: 10-14 жовтня 2022 року

Вимоги до кандидатів: українське громадянство, володіння англійською або польською мовою

Реєстрація обов’язкова та можлива до 21 вересня 2022 року за посиланням (тицяй тут)

Про проєкт

Проєкт «Соціальна відповідальність молодих підприємців та сталий розвиток» реалізовуватиметься групою з 10 студентів Університету WSB  (Домброва Гурніча, Польща) та 10 студентів Університету «КРОК». Основною метою проєкту є популяризація ідей сталого розвитку на основі Цілей сталого розвитку ООН, стимулювання підприємницького ставлення з урахуванням аспекту сталого розвитку, ознайомлення та просування стратегії циркулярної економіки. Ця мета буде реалізована за допомогою проведення воркшопів з тематики, які стануть основою для реалізації групового проєкту. Міжнародні проєктні групи зосередяться на створенні власного проєкту для Академічного партнерства для реалізації цілей сталого розвитку.

Робота в групах створить можливість інтеграції як українських, так і польських студентів, сприятиме кращому взаєморозумінню та знайомству. Проєкт допоможе поглибити знання про підприємництво, розвинути підприємницькі навички, підвищити компетенції учасників з тематики, залучити їх до соціального життя, а також підвищити рівень володіння іноземною мовою.

Оновлено: П'ятниця, 23 вересня 2022 17:42