Вебінар «Маркетинг як філософія бізнесу» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вебінар «Маркетинг як філософія бізнесу»

06 листопада 2020 Архів оголошень

Шановні вступники! Наші :) майбутні студенти!
Університет «КРОК» пропонує Вам визначитися з майбутнім фахом, дізнатися більше про Університет: безпечно, дистанційно, цікаво :) Розпочинаємо зі спеціальності «Маркетинг» – вже 6 листопада 2020 року о 13:00 відбудеться вебінар «Маркетинг як філософія бізнесу».

Напевне Ви вже давно задавалися питанням, як стати успішним маркетологом? Щоб маркетинг у Вашій компанії був ефективним, потрібно хоча би побіжно розуміти, що це. Маркетинг дуже схожий на філософію і тому, він має багато визначень і безліч методологій. Маркетинг перебуває на межі психології, соціології та технологій. Ви будете займатися ним ефективно лише тоді, коли зрозумієте, що це ціле мистецтво!

Для початку пропонуємо переглянути коротеньке промо вебінару «Маркетинг як філософія бізнесу» і якщо буде цікаво, а ми обіцяємо, що буде цікаво, обов'язково зареєструватися, щоб ми нагадали про захід.

Спікер – Азоян Артем Акопович (член правління спілки рекламістів України, автор реклами Київстар, Oriflame Ukraine, Nestle, Миргородська, Лауреат міжнародного рекламного фестивалю «Золотий профіль», як рекламіст входить в енциклопедію «Who is who. Ukraine», старший викладач кафедри маркетингу та поведінкової економіки, голова циклової комісії у сфері маркетингу, PR та реклами у 2019-2020 роках).

Обирайте цікаву Вам тему (і не одну) та долучайтеся до спілкування з фахівцями у сфері маркетингу, і не тільки.

 

Ваш КРОК :) І будьте здорові!

 

 
 

 

Оновлено: Четвер, 05 листопада 2020 18:00