Перший національний кар'єрний форум — Університет «КРОК»
Версія для друку

Перший національний кар'єрний форум

06 червня 2017 Архів оголошень

6 червня 2017 року у Києві за участю Віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка відбудеться Перший Національний кар’єрний Форум, на якому вперше буде піднято питання системного розвитку людського капіталу в Україні, що є наразі одним із стратегічних питань для провідних держав у світі, зокрема для: країн ЄС, США, Канади, Сингапуру, тощо.

Завдяки своїй актуальності, Форум збере ключових гравців у цій сфері: представників п'яти Міністерств України, на яких покладено функції розвитку людського капіталу в нашій державі, та керівників провідних бізнес-асоціацій та найбільших роботодавців України.

Під час Форуму буде презентована інноваційна Національна онлайн платформа з профорієнтації та побудови кар’єри, яка розробляється Державною службою зайнятості України і стане основою реформи у розвитку людського капіталу.

Ключові акценти Форуму:

- запровадження дієвого механізму «соціального ліфту» в Україні;

- навчання на потребу ринку праці України;

- набуття сучасних компетентностей.

Участь у заході – безкоштовна.

Попередня реєстрація обов’язкова!

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1rCdCcD5CMrcnEqqzdOpECuUBc1aMEnKVFZunhxB_5nc/viewform?edit_requested=true

В рамках Форуму планується онлайн трансляція. Тож, всі бажаючі зможуть слідкувати за перебігом Форуму онлайн. Кількість учасників, які можуть дистанційно брати участь у Форумі, необмежена.

Організатор Форуму: Державна служба зайнятості (Центральний апарат)

Дата проведення: 06 червня 2017 року

Час проведення: 9:00 – 18:00

Місце проведення: Київський національний університет імені Тараса Шевченка (Інститут післядипломної освіти), м. Київ, вул. Васильківська, 36.

Оновлено: П'ятниця, 15 вересня 2017 15:21