Завершення реєстрації на міжнародну конференцію — Університет «КРОК»
Версія для друку

Завершення реєстрації на міжнародну конференцію

04 березня 2016 Архів оголошень

Запрошуємо викладачів, адміністраторів інших ВНЗ та всіх, хто зацікавлений у ефективному розвитку дистанційного навчання в Україні, а також викладачів, які успішно закінчили курс «Сертифікація викладачів дистанційного навчання «e-Tutor» до участі в Міжнародній науково-практичній конференції «Особливості впровадження дистанційного навчання в Україні», яка відбудеться 14–15 березня 2016 р. в Університеті «КРОК»

Організатори: Університет економіки та права «КРОК» (м. Київ, Україна), Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (м. Київ, Україна), Університет прикладних наук (м. Цюрих, Швейцарія), Університет Анкари (м. Анкара, Туреччина). Завдяки підтримці Швейцарського національного наукового фонду участь у конференції безкоштовна.

Конференція присвячена актуальним питанням реалізації дистанційної форми навчання у вищій школі в сучасних умовах. Зокрема, буде розглянуто досвід впровадження дистанційного навчання у різних вітчизняних та іноземних ВНЗ, правові питання, практичні аспекти підготовки навчальних матеріалів. Передбачено проведення серії майстер-класів для викладачів дистанційного навчання (е-тьюторів).

Реєстрація на участь у конференції триває до 4 березня 2016 р. за посиланням http://goo.gl/forms/XRIz10KnCT

Запрошення на конференцію будуть надіслані учасникам після реєстрації. Транспортні витрати та витрати на проживання – за рахунок учасників

Програма знаходиться за посиланням

Оновлено: Четвер, 10 березня 2016 12:16