З іскри – полум’я, з краплини крові – життя: проекту 1 рік! — Університет «КРОК»
Версія для друку

З іскри – полум’я, з краплини крові – життя: проекту 1 рік!

02 лютого 2016 Архів оголошень

2 лютого 2016 року одному з найкращих постійних проектів Студентської ради Університету «КРОК» – «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» – виповнюється 1 рік. Його автором та незмінним керівником є Ігор Степанченко, голова Студентської ради Університету (3 курс, Правознавство).

Протягом року проект досяг неабияких результатів: більш ніж 40 студентів відвідали Київський міський центр крові і здали понад 30 літрів крові! І це лише початок! Бажаючих допомогти врятувати чиєсь життя стає все більше.

Нагадуємо, що мета проекту «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» полягає в тому, щоб допомогти якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові.

Закликаємо Вас не бути байдужими та приєднуватися, адже ніколи не знаєш, що буде завтра. Можливо саме Ви зможете врятувати комусь життя, а ми Вам в цьому допоможемо.

Щоб взяти участь потрібно:
1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують.
2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку.
3. Зв'язатися з керівником проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті.
4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас!

Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

Оновлено: П'ятниця, 12 лютого 2016 11:59