Презентація програм — Університет «КРОК»
Версія для друку

Презентація програм

27 травня 2015 Архів оголошень

27 травня у Навчально-науковому інституті магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК» відбудеться безкоштовна презентація навчальних магістерських програм «Управління інноваційною діяльністю» і «Якість, стандартизація та сертифікація»

За додатковою інформацією звертайтеся до організаторів: 044-450-71-39

«Управління інноваційною діяльністю» – це підготовка професіоналів-управлінців у галузі інноваційної діяльності, які володіють креативним мисленням, компетентні в питаннях системного аналізу і фінансової оцінки підприємства, можуть прогнозувати й оцінювати інноваційні ризики, та надання серйозної  бази знань для успішного здійснення інноваційного менеджменту в різних сферах діяльності. Випускники програми отримують диплом магістра державного зразка за спеціальністю з присвоєнням кваліфікації «Професіонал з інноваційної діяльності».

«Якість, стандартизація та сертифікація» – перша в Україні сертифікована міжнародна програма, зміст якої є аналогічним до змісту європейських програм. Розвиток управлінських якостей є домінуючим у програмі. Отримавши диплом Ви станете фахівцем, який вміє вирішувати проблеми підвищення якості продукції, забезпечувати створення, підготовку до сертифікації та розвиток систем управління якістю на підприємствах відповідно до вимог міжнародних стандартів.

 

Оновлено: Середа, 27 травня 2015 20:01