Презентація програм — Університет «КРОК»
Версія для друку

Презентація програм

28 травня 2015 Архів оголошень

28 травня у Навчально-науковому інституті магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК» відбудеться безкоштовна презентація навчальних магістерських програм «Бізнес-адміністрування» та «Адміністративний менеджмент»

За додатковою інформацією звертайтеся до організаторів – 044-450-71-39

«Бізнес-адміністрування» – найпрестижніший та найпопулярніший магістерський ступінь в управлінні бізнесом. Програма розроблена професором Польшаковим В. І. та акредитована Міністерством освіти і науки України, в її основу покладено досвід провідних американських бізнес-шкіл. Головне завдання – максимальна адаптація програми до умов сучасного ринку України. Передбачені денна та заочна форми навчання.

«Адміністративний менеджмент» – програма створена для тих, кому необхідні фундаментальні знання для ведення адміністративної та управлінської діяльності. База знань, що надаються, спрямована на розвиток практичних організаторських здібностей і якостей в адміністративно-управлінській, організаційно-розпорядчій, організаційно-експертній та організаційно-проектній діяльності.

Оновлено: П'ятниця, 29 травня 2015 19:24