Платформи та сервіси дистанційного навчання — Університет «КРОК»

Платформи та сервіси дистанційного навчання

Платформи та сервіси дистанційного навчання – це віртуальне навчальне середовище в якому викладачі та студенти отримують широкі можливості щодо застосування сучасних технологій дистанційного навчання. Це організація інтерактивної взаємодії між викладачами та студентами, а також управління дистанційним навчальним процесом.

Платформи та сервіси дистанційного навчання Університету «КРОК» поділяються на основні (контент генерують наші викладачі) та додаткові групи (матеріали та контент нам надають наші партнери).

*Основні – Moodle, YouTube, Microsoft Teams; додаткові – Coursera, UGF, Udemy



Moodle

Картинка зображує веселих студентів, які лижать на траві з ноутбуком та зверху зправа зображений логотип Moodle

Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment, вимовляється «Мудл») – це модульне об'єктно-орієнтоване динамічне навчальне середовище, або просто платформа для навчання, яка надає викладачам, студентам та адміністраторам дуже розвинутий набір інструментів для комп'ютеризованого навчання, в тому числі дистанційного.

Moodle – це найбільш досконала і поширена в Україні, а також у світі система такого призначення. В Європі 2/3 закладів освіти ( зокрема, Лондонська школа економіки, Державний університет Нью-Йорка) використовують саме Moodle. Кількість користувачів Moodle — понад 213 мільйонів на рівні академічного та корпоративного рівня – робить його найбільш широко використовуваною навчальною платформою у світі.

Бажаєте спробувати тестовий доступ до особистого кабінету студента в системі Moodle, щоб ознайомитися з тим, як проходить навчальний процес за дистанційною формо навчання? Для цього перейдіть за посиланням і увійдіть до системи як гість.

 

Coursera

Картинка зображує двох студентів, якісидять на лавочці з ноутбуком та зверху зправа зображений логотип Coursera

У рамках співробітництва між Університетом «КРОК» та освітньою платформою Coursera викладачам та студентам запропоновано унікальну можливість долучитись до програми Coursera for Campus.

Викладачі та студенти можуть безкоштовно долучитися до online-освіти від провідних університетів світу і зареєструватися на один із запропонованих курсів. Після завершення кожен отримує сертифікат, посиланнями на який можна ділитися з іншими людьми. Coursera – додатковий сервіс дистанційного навчання.

 

Udemy

Картинка зображує студента, що думає та який сидить на підлозі у бібліотеці, вдягнений у худі а на фоні книги. Зправа зверху зображений логотип Udemy.

Udemy – платформа, що пропонує освітні проєкти, розподілені на 16 категорій, які викладаються практиками. Навчальні матеріали представлені у вигляді відео, аудіо, презентацій і тексту.

Udemy також партнер Університету «КРОК», тож після закінчення курсів на цій платформі, наші студенти можуть отримати сертифікат таких відомих компаній, як Cisco Systems, Microsoft Corporation, Financial Industry Regulatory Authority та інших.


 
 

UGF

Картинка зображує студентку, що сидить за партою, на якій купа підручників та тримає телефон в руках. Зправа зверху зображений логотип UGF.

Університет «КРОК» доєднався до проєкту Ukraine Global Faculty: закордонні професори з провідних університетів, топ-експерти та підприємці читатимуть лекції онлайн для української аудиторії.

Проєкт реалізується благодійним фондом K.FUND за підтримки Міністерства освіти і науки України

Зайдіть у свій кабінет та беріть участь в лекціях онлайн. Жодних спеціальних програм для цього не потрібно.

Шукайте корисні для вас лекції не тільки серед запланованих, а й в архіві проведених (відеозаписи англійською та українською).

Вже понад 20 університетів стали партнерами UGF. Як студентам/аспірантам/викладачам взяти участь в UGF? Зареєструйтесь на ugf.academy, натиснувши For Participants:

 
 

OHSC

Картинка зображує жінку у худі, на якому зображено логотип КРОК з написом `не бійся зробити КРОК`

Oxford Home Study Centre або Оксфордський центр домашнього навчання це колекція ексклюзивних безкоштовних курсів, що охоплюють різноманітні теми. Зареєструйтеся та почніть вже сьогодні – нічого платити та жодних умов!

 
 

MS Teams

Картинка зображує двох студенток, одна з них тримаж в руках смартфон. Обидві стоять на вулиці. Зправа зверху зображений логотип MS Teams.

Microsoft Teams – це один із сервісів інструментів дистанційної освіти, яка поєднує в собі всі потрібні інструменти для навчального процесу дистанційно: чат, наради й засоби для покращення співпраці.

Завдяки простому, інтуїтивно зрозумілому функціоналу Microsoft Teams студенти та викладачі Університету та Коледжу, можуть зустрічатися, працювати разом, створювати контент і ділитися ресурсами в Office 365.

 

YouTube

Картинка зображує двох студенток, одна з них тримає в руках ноутбук. Обидві сидять на лавочці. Зправа зверху зображений логотип YouTube.

Дистанційне навчання передбачає використання комплексу інструментів та ресурсів, одним з основних серед яких є Youtube, адже на цьому відеохостингу можна знайти пояснення складних тем нашими викладачами та науковцями, а ще – науково-популярні відео та анімації, що в комплексі з іншими засобами навчання допомагають краще зрозуміти потрібну інформацію.

 

Обирай зручні інструменти для навчання!
До зустрічі онлайн!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok