Циклова комісія з готельно-ресторанної справи — Університет «КРОК»

Циклова комісія з готельно-ресторанної справи

Економічне відділення КЕПІТ

В Україні та світі спостерігається підвищення попиту на висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, що здатні забезпечувати рівень обслуговування на рівні міжнародних стандартів.

Сучасний готельно-ресторанний бізнес є однією із галузей, що найбільш швидко розвивається та приваблює підприємців з багатьох причин:

Основна наша мета – підготувати хорошого фахівця в галузі готельної та ресторанної справи, який зможе задовольнити потреби та очікування клієнтів в організації відпочинку та дозвілля, якісного готельного та ресторанного сервісу згідно міжнародних стандартів.

Провідні викладачі

Основні дисципліни

Методика викладання

Циклова комісія зорієнтована на вимоги до компетентостей сучасної освіти, в яких чільне місце займають саме знання з готельно-ресторанної індустрії.

Викладання всіх дисциплін циклової комісії здійснюється з урахуванням сучасних вимог до організації навчання на основі проблемно-пошукового та практично-зорієнтованого підходів.

Проводяться науково-практичні заходи серед студентської аудиторії коледжу: щорічні круглі столи, олімпіади тощо.

Викладачі циклової комісії постійно підвищують власний рівень професійної підготовки.