В Україні та світі спостерігається підвищення попиту на висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, що здатні забезпечувати рівень обслуговування на рівні міжнародних стандартів.
Сучасний готельно-ресторанний бізнес є однією із галузей, що найбільш швидко розвивається та приваблює підприємців з багатьох причин:
Основна наша мета – підготувати хорошого фахівця в галузі готельної та ресторанної справи, який зможе задовольнити потреби та очікування клієнтів в організації відпочинку та дозвілля, якісного готельного та ресторанного сервісу згідно міжнародних стандартів.
Циклова комісія зорієнтована на вимоги до компетентостей сучасної освіти, в яких чільне місце займають саме знання з готельно-ресторанної індустрії.
Викладання всіх дисциплін циклової комісії здійснюється з урахуванням сучасних вимог до організації навчання на основі проблемно-пошукового та практично-зорієнтованого підходів.
Проводяться науково-практичні заходи серед студентської аудиторії коледжу: щорічні круглі столи, олімпіади тощо.
Викладачі циклової комісії постійно підвищують власний рівень професійної підготовки.