Циклова комісія з готельно-ресторанної справи — Університет «КРОК»

Циклова комісія з готельно-ресторанної справи

Економічне відділення КЕПІТ

В Україні та світі спостерігається підвищення попиту на висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, що здатні забезпечувати рівень обслуговування на рівні міжнародних стандартів.

Сучасний готельно-ресторанний бізнес є однією із галузей, що найбільш швидко розвивається та приваблює підприємців з багатьох причин:

  • можливістю ефективно працювати в кризових економічних умовах;
  • відносно невеликими початковими інвестиціями;
  • можливістю максимізувати прибуток за часів економічного зростання;
  • зростаючим попитом на послуги ;
  • високим рівнем рентабельності та гнучкості;
  • відносно невеликим терміном окупності витрат.

Основна наша мета – підготувати хорошого фахівця в галузі готельної та ресторанної справи, який зможе задовольнити потреби та очікування клієнтів в організації відпочинку та дозвілля, якісного готельного та ресторанного сервісу згідно міжнародних стандартів.

Провідні викладачі

Основні дисципліни

  • барна справа
  • будівлі і обладнання готельно-ресторанних комплексів
  • географія туризму
  • гігієна і санітарія в підприємствах готельного типу
  • естетичне оформлення готелів та ресторанів
  • етнічна кулінарія
  • організація та технологія обслуговування в готелях
  • організація та технологія обслуговування в готелях
  • організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства
  • світове готельне господарство
  • стандартизація в готелях

Методика викладання

Циклова комісія зорієнтована на вимоги до компетентостей сучасної освіти, в яких чільне місце займають саме знання з готельно-ресторанної індустрії.

Викладання всіх дисциплін циклової комісії здійснюється з урахуванням сучасних вимог до організації навчання на основі проблемно-пошукового та практично-зорієнтованого підходів.

Проводяться науково-практичні заходи серед студентської аудиторії коледжу: щорічні круглі столи, олімпіади тощо.

Викладачі циклової комісії постійно підвищують власний рівень професійної підготовки.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok