Інформація про спеціальність — Університет «КРОК»

Діяльність фінансиста полягає в плануванні та управлінні фінансовими потоками. Головне його завдання – це спланувати, куди вкласти гроші; кому чи в кого і скільки позичити; які цінні папери придбати і як максимально вигідно продати свої; як юридично захистити власні права та права компанії. Спеціаліст-фінансист може обіймати управлінські посади у фінансовому, планово-економічному, зовнішньоекономічному, маркетинговому відділах підприємств, комерційних організаціях, в акціонерних товариствах, інвестиційних фондах і компаніях, банківських установах, державних фінансових органах і компаніях, займати посаду провідного спеціаліста страхової компанії.

Обираючи професію фінансиста, необхідно пам’ятати, що вона потребує стратегічного мислення, уважності, математичного складу розуму, витривалості, старанності та посидючості. Фінансист повинен вміти ефективно розпоряджатися грошовими коштами, правильно визначати нарахування податків, активно діяти у сфері фінансових ринків, захищати заощадження від інфляції.

Інші галузі, в яких може реалізувати себе випускник спеціальності, – банківська та страхова. Банківський службовець будь-якої ланки чи працівник страхової компанії має знати, як функціонує фінансова установа. Це передбачає розуміння процесу переміщення і трансформації ресурсів, побудови системи фінансових послуг із метою концентрування її на інтересах клієнта; роботу з кредитами, визначення оцінки бізнес-планів і діяльності підприємств; прийняття виважених рішень про вкладення коштів; прогнозування прибутку; здійснення маркетингової діяльності – розробки і прогнозування фінансових послуг. Важливою також для банківського службовця чи страхового агента є здатність вишукувати фінансові ресурси на світовому ринку і залучати їх в Україну.

Нові соціально-економічні умови потребують нових навчальних форм та оновлення змісту навчально-виховного процесу. Тому в Коледжі здійснюється підготовка фахівців з фінансів, банківської справи та страхування за інноваційною і перспективною освітньою програмою.

У рамках спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» пропонується для вступу:

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok