Вітаємо переможця! Пишаємося студентами Коледжу! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вітаємо переможця! Пишаємося студентами Коледжу!

08 червня 2021 Новини та події

Вадим Валігун, студент спеціальності «Інженерія програмного забезпення та розробки» четвертого курсу Коледжу отримав стипендію у рамках Community College Initiative (CCI) Program (Програма «Ініціатива місцевих коледжів»). Щиро вітаємо Вадима та його ментора – директорку Коледжу Сумбаєву Людмилу Петрівну!

Community College Initiative (CCI) Program надасть учасникам один навчальний рік навчання в американському коледжі в галузі цифрових медіа та комунікацій, з акцентом на медіаграмотність та протидію дезінформації, яка поєднує теорію з прикладними навичками.

Протягом усього року Вадим разом з іншими учасниками CCI здобуватиме лідерські позиції в одному з Коледжів у Сполучених Штатах Америки. Він також отримає можливість розвивати лідерські навички за допомогою ексклюзивних програм лідерства CCI, таких як програма «Шляхи до успіху», призначена для формування у учасників навичок лідерства, рефлексії та встановлення цілей.

Пишаємося успіхами Вадима, адже він серед низки претендентів з коледжів з усієї України, виконавши усі поставлені завдання, зміг отримати таку унікальну можливість.

Бажаємо подальших успіхів та лише КРОКів уперед!

 

P.S.: А також щиро дякуємо U.S. Department of State за ініціацію Community College Initiative (CCI) Program, яка допомагає молоді розвивати свої лідерські навички та професійні знання.

 

 

Оновлено: Вівторок, 08 червня 2021 22:29