Міжнародна наукова конференція «Мental health, well-being and loneliness during covid-19» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Міжнародна наукова конференція «Мental health, well-being and loneliness during covid-19»

30 квітня 2021 Новини та події

9-10 квітня 2021 року в Індії в O.P. Jindal Global University відбулася Міжнародна наукова конференція «Мental health, well-being and loneliness during covid-19».

У Конференції взяли участь і представники Навчально-наукового інституту психології Університету «КРОК»: Ірина Сингаївська, професор кафедри психології, директор ННІ психології Університету «КРОК» та Тетяна Ковалькова, доцент кафедри психології Університету «КРОК».

Тези наших колег представлені в збірнику Конференції (Iryna Synhaivska «Methods of preserving teachers’ psychological health in the conditions of online teaching»; Tatiana Kovalkova «Practical recommendations for prevention of lecturer's burnout syndrome during covid-19 pandemic»), а Тетяна Ковалькова виступила з доповіддю.

Одна з організаторів Конференції – кандидат психологічних наук Ірина Сорока, яка зараз працює в індійському Університеті, раніше була здобувачкою на кафедрі психології та захистила дисертацію в Спеціалізованій вченій раді з психології Університету «КРОК».

Оновлено: П'ятниця, 30 квітня 2021 15:09