Сучасний GameDev. Як розробляти ігри — Університет «КРОК»
Версія для друку

Сучасний GameDev. Як розробляти ігри

23 лютого 2021 Новини та події

29 січня 2021 року студенти освітньої програми «Комп'ютерні науки» познайомилися з Костянтином Дворником, розробником Ubisoft — одним із найбільших ігрових видавців у Європі.

Компанія включає в себе ігрові студії в більш ніж 20 країнах світу, у томи числі і в Україні. Розробка ігор — одна з найбільш динамічних та перспективних індустрій у світі. Вона підійде тим, кому подобається активний темп роботи, експерименти і, звичайно, сам вважає себе геймером, а кількість вакансій на ринку GameDev щорічно зростає.

Костянтин більше 10 років в GameDev і за цей час пройшов шлях від розробки простих інді-ігор до створення складних ігрових проектів і алгоритмів на основі штучного інтелекту.

На зустрічі Костянтин розповів студентам як розробляти власні ігри і відкрив секрети, і тонкощі ігрової індустрії. Окрім доповіді Костянтин провів практичний майстер-клас з розробки гри, після якого студенти зможуть вже самостійно створювати власні комп'ютерні ігри.

Висловлюємо щиру вдячність Костянтину Дворнику за цікаву та пізнавальну зустріч, сподіваємося на подальшу співпрацю у зростанні нових талантів ІТ-індустрії в Україні.

Оновлено: Вівторок, 23 лютого 2021 11:33