Бізнес Школа КРОК - за відповідальне майбутнє і сталий розвиток — Університет «КРОК»
Версія для друку

Бізнес Школа КРОК - за відповідальне майбутнє і сталий розвиток

31 серпня 2020 Новини та події

Університет «КРОК» офіційно приєднався до всесвітньої ініціативи ООН PRME - Principles for Responsible Management Education (Принципи відповідальної менеджмент-освіти), яка трансформує бізнес-освіту через дослідження і лідерство. Представляти Університет та координувати співробітництво з PRME буде Бізнес Школа КРОК.

PRME заснована в 2007 році в Нью-Йорку, США як платформа для підвищення рівня сталого розвитку в навчальних закладах по всьому світу, де навчають менеджерів. Працюючи через шість принципів – Призначення, Цінності, Метод, Дослідження, Партнерство та Діалог, PRME залучає та об’єднує школи бізнесу і менеджменту, щоб забезпечити майбутнім лідерам навички, необхідні для балансування економічних цілей і цілей сталого розвитку, узгоджуючи академічні установи з діяльністю ООН.

Ця ініціатива підписана з понад 800 провідними школами бізнесу і менеджменту з усього світу. Участь Бізнес Школи КРОК в заходах PRME дозволить розширити міжнародні зв'язки і знайти нових партнерів для проведення спільних досліджень, дасть можливість участі в науково-освітніх проектах і програмах, дозволить вивчити світові тренди прогресивної менеджмент-освіти. Всі інновації будуть інтегровані в поточні програми Бізнес Школи, тим самим працюючи на підвищення якості навчання для менеджерів і підприємців. А головне – ми продовжуємо посилювати важливу соціально-відповідальну діяльність з формування мислення лідерів нової генерації.

Оновлено: Понеділок, 31 серпня 2020 14:01