Навчально-ознайомча практика студентів 2 курсу: крок до професії — Університет «КРОК»
Версія для друку

Навчально-ознайомча практика студентів 2 курсу: крок до професії

27 травня 2020 Новини та події

Студенти Коледжу вміють і хочуть вчитись. Незважаючи на особливості карантинного часу, студенти-економісти КЕПІТ зацікавлено і відповідально підійшли до виконання завдань своєї першої практики.

А завдання були досить серйозні. Керівники від кафедри теоретичної та прикладної економіки, яка організовувала практику – М.О.Гофман та В.В.Дзюбко – надали студентам можливість спробувати себе в якості справжніх фахівців-економістів. Які вміють працювати і з фінансовою звітністю підприємства, і аналізувати статистичні дані, і навіть прогнозувати економічні перспективи.

Особливо цікавим було виконання студентами презентацій за однією з обраних тем – проаналізувати певний сегмент ринку нерухомості або спрогнозувати перспективи вітчизняної економіки внаслідок впливу епідемії Covid19.

Слід зазначити, що роботи студентів були яскравими, оригінальними, містили елементи серйозних аналітичних розвідок.

Серед найбільш цікавих і високо оцінених керівниками робіт варто відзначити презентації Вікторії Городецької, Романа Вороніна, Вадима Дьяконова, Аліни Пономаренко та Яни Мороз.

Немає сумніву, що навчально-ознайомча практика стане початком серйозного входження студентів у фах, у свою професію. Надалі їх чекає ще багато нових і більш складних видів робіт, які допоможуть нашим студентам відбутись як серйозним і вдумливим фахівцям.

Кафедра теоретичної та прикладної економіки зичить нашим студентам успіхів і обіцяє – буде не менш цікаво!

Старший викладач кафедри теоретичної
та прикладної економіки В.В.Дзюбко

Оновлено: Середа, 27 травня 2020 18:31