ЕКО «ЛОТОС» – учасник екологічного коворкінгу «Зелені проєкти університетських бібліотек» — Університет «КРОК»
Версія для друку

ЕКО «ЛОТОС» – учасник екологічного коворкінгу «Зелені проєкти університетських бібліотек»

22 травня 2020 Новини та події

21 травня 2020 року відбувся чудовий захід, справжній екологічний коворкінг «Зелені проєкти університетських бібліотек».

Життя українського громадянського суспільства вирує навіть під час карантину у повній мірі. І як доказ, екологічний коворкінг «Зелені проєкти університетських бібліотек».

Формат зустрічі в дусі часу – дистанційно та в zoom, з прямою трансляцією на сторінці Руху «Зелені бібліотеки» в Україні. Координатор заходу – пані Люсьєна Шум, виконавчий директор Благодійного Фонду «Бібліотечна країна».

Відмітимо, що «Бібліотечна країна» ініціювала всеукраїнську інформаційну кампанію щодо впровадження екологічної складової в діяльність бібліотек України з метою «посилення потенціалу екологічної дієвості та лідерства бібліотек як провайдерів освіти для сталого розвитку». У світі рух «Зелені бібліотеки» був започаткований більше 20 років тому.

Учасниками екологічного коворкінгу стали Бібліотека Сумського державного університету, Науково-технічна бібліотека ім. Г.І. Денисенка Київського політехнічного Інституту, бібліотека Харківського національного університету міського господарства імені Бекетова, а також Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Кожен з учасників мав змогу знайти власноруч відповіді на запитання: з чого почати, які активності може реалізовувати «зелена» бібліотека, що таке «зелений» університет.

Вітаємо організаторів, учасників заходу з чудовою та вкрай важливою, актуальною ініціативою! Щиро вдячні всій команді ЕКО «ЛОТОСу» у складі студентів КЕПІТу за їх активність і вітаємо голову Клубу – Анну Черновську, заступницю голови Клубу – Олександру Ковальову, керівника студії дизайну – Дмитра Цуканова з достойним представленням вагомого та якісного доробку ЕКО «ЛОТОСу».

Оновлено: Понеділок, 25 травня 2020 14:04