Герої нашого часу: вітання у Вcесвітній день медичної сестри — Університет «КРОК»
Версія для друку

Герої нашого часу: вітання у Вcесвітній день медичної сестри

12 травня 2020 Новини та події

Усвідомлюючи усі ті нелегкі виклики, котрі постали перед медичними працівниками в наш час, з особливою вдячністю хочемо привітати Вас зі Вcесвітнім днем медичної сестри!

Університет «КРОК» щиро дякує кожному медичному працівнику, який рятує наші життя в цей нелегкий період пандемії. З нагоди Всесвітнього дня медичної сестри бажаємо Вам надійного янгола-охоронця, міцного здоров’я та добробуту, миру та злагоди. Пишаємося, адже Ви справжні герої нашого часу!

Ми підтримуємо і цінуємо Вашу самовіддану працю. В Університеті «КРОК» проходить акція «За життя», всі на сьогодні зібрані кошти були перерохавані у фонд Київської обласної клінічної лікарні для придбання лікарнею засобів індивідуального захисту персоналу, дезінфікуючих та лікарських засобів.

З 2018 року в Університеті «КРОК» з'явились нові спеціальності, серед яких і спеціальність «Медсестринство». Розуміємо важливість та нагальність цієї професії саме тому, запрошує на навчання усіх, хто бажає здобути рівень висококваліфікованого медичного працівника, який здатен виконувати управлінські функції з можливісттю успішного працевлаштування, професійного росту та започаткування приватної медичної практики.

Навчально-науковий інститут медицини Університету «КРОК» чекає на майбутніх студентів! Адже наша країна так потребує нових героїв!

Оновлено: Понеділок, 25 травня 2020 14:41