Вебінар для викладацької команди MEDIATS — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вебінар для викладацької команди MEDIATS

07 травня 2020 Новини та події

6 травня 2020 року викладачі програми Магістр медіації та менеджменту конфліктів в Бізнес Школі «КРОК» провели вебінар трансферу знань для викладацької команди MEDIATS.

Вебінар «Mediation basics and experience. Sharing session» («MEDIATS. Основи медіації. Обмін досвідом») мав на меті поширити знання та вміння, отримані під час тренінгів проєкту для викладачів у Ризі (Латвія) та Мурсії (Іспанія); обговорити способи застосування європейських методів та практик, обмінятися досвідом. Під час заходу були обговорені наступні питання:

  • Що таке піраміда медіації та матриця посередництва?
  • Як ставити питання під час медіації?
  • Як правильно слухати?
  • Чому під час моделювання медіації важливо робити проміжний зворотний зв'язок і як це правильно зробити - обмін досвідом нашого тренінгу в Латвії та Іспанії ?
  • Яка різниця між переговорами та посередництвом?

Учасники зустрічі - викладачі Бізнес школи «КРОК» - Ганна Зубачова, Світлана Стадник, Олег Трибой, Андрій Гірник, Кричина Анжела, Анастасія Штаньєва, Галина Сасін. Вони висловлюють подяку наставникам та тренерам проєкту Erasmus + MEDIATS - Яну ван Звітену, Дані Роне, Марйон Куперс, Хеї ван Кломпенбург, Франческу де Ангеліс!

У Бізнес Школі, є декілька складових , що зумовлюють якість послуг та характеризують зрілість установи . По-перше, це викладацький склад, по-друге, це - студенти, по-третє – випускники та їх досягнення, в четверте - міжнародність, а решта, це похідне. Бізнес Школа постійно працює над тим, щоб команда викладачів була високопрофесійною та найкращою в країні.

Проєкт «Медіація: Трансформація та трансформація суспільства» співфінансується програмою Єразмус + Європейського Союзу.

Детальніше про проект можна знайти за посиланням.

Оновлено: Четвер, 07 травня 2020 19:04