Міс і Містер Коледжу 2020 — Університет «КРОК»
Версія для друку

Міс і Містер Коледжу 2020

10 березня 2020 Новини та події

28 лютого 2020 року пройшов щорічний конкурс Міс і Містер Коледжу! У цьому році Студенська Рада Коледжу змінила формат самого проєкту та вразила всіх студентів та адміністрацію Коледжу в цілому.

У конкурсі взяли участь 14 студентів: 7 дівчат та 7 юнаків. Було кілька етапів конкурсу в цьому році:

1 етап конкурс захисту проєктів, на якому учасники повинні були продумати та представити нові проєкти для СРК та Коледжу. Склад журі сформували запрошені випускники Коледжу, які мали пряме відношення до створення та управління проєктами за час студентських років.

2 етапконкурс з ораторської майстерності, який складався з двох частин. У першій частині учасники декламували відомі поетичні твори напам’ять. Друга частина конкурсу проходила в форматі розігрування відомих сцен з творів українських митців, де учасники могли проявити свої акторські та ораторські здібності як ведучі заходів у майбутньому.

Інші етапи конкурсу «Міс і Містер» проходили на самому концерті, а саме: показ творчого номеру учасника; відео-візитка; дефіле; спільний танець учасників. У цьому році Студрада вирішила спробувати новий формат концерту, тож фінальна частина конкурсу, а саме: шоу, було поділено на дві частини. Початок та основна частина містили інформацію про команду молодих та перспективних агентів «Федерального Бюро Надприродних Злочинів», яким потрібно було розкрити заплутану справу зникнення надлюдей, а саме персонажів Marvel та DC

Головний акторський склад сформували майже всі учасники СРК, які є без п’яти хвилин випускниками Коледжу, адже цей проєкт є останнім масштабним розважальним проєктом для складу Студради 2019-2020 років. Також на ролі акторів (загальний сценарій) були запрошені студенти І курсу та супер-зірки Університету – Валентин Янчарук, Євгеній Савєльєв та колективи «K-girls» і «K-corporation» під керівництвом хореографа Аліни Гольцевої. Другою частиною концерту було урочисте відкриття та проведення церемонії оголошення результатів конкурсу та передачі корон.

Ведучими стали попередні Міс та Містер Коледжу 2019 року — Атлас Зоряна та Янчарук Валентин! На червоній доріжці наші члени журі, а це вже традиційно випускники Коледжу, оголосили результати. Представники Студентського активу разом з СРК допомагали проводити нагородження вручаючи стрічки конкурсантам. Започаткували також щорічну передачу корон Міс та Містеру Коледжу, якими в цьому році під гучні оплески, золоте конфетті та шквал емоцій було оголошено Колєснік Юлію та Кохана Олексія!

Віце-Міс Коледжу стала Диптан Катерина, а віце-МістеромОвсієнко Артем!

Номінацію Міс Фото 2020 отримала Клімчук Анна, а Містером Фото став Рибіцький Сергій. Міс Харизматичність – Полякова Валерія, а Містер Харизматичність – Дембік Віталій. Містер Артистичність – Шепель Олександр. Міс Романтичність – Ковальчук Дар’я, Містер Романтичність та Містер глядацьких симпатій – Донець Юрій. Містером Креативність став Білокриницький Олександр, а Міс Креативність – Безугла Кіра. Міс Вишуканість – Клименко Ольга. Вітаємо переможців та дякуємо за участь.

Міс і Містер Коледжу 2020 пройшов у дуже сімейній атмосфері та мав грандіозне закінчення і багато емоцій! Студентська Рада Коледжу також дякує всім гостям концерту, а особливо членам журі конкурсу та всім студентам активістам за допомогу в проведенні заходу. Це було неймовірно!

Дякуємо вельмишановним і поважним членам журі Овсієнко Ніці, Польовик Катерині, Рябій/Сиротюк Валерії, Півень/Білоусовій Анні, Озманову Тимуру, Ганзевичу Віталію.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Міс та Містер КЕПІТу / 28.02.2020Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 07 травня 2020 11:53