День закоханих в КЕПІТі. КРОКівська родина завітала до святкової Літературно-мистецької вітальні «Зустріч з коханням» — Університет «КРОК»
Версія для друку

День закоханих в КЕПІТі. КРОКівська родина завітала до святкової Літературно-мистецької вітальні «Зустріч з коханням»

05 березня 2020 Новини та події

У лютому 2020 року КЕПІТ запросив КРОКівську родину до святкової Літературно-мистецької вітальні. Тема: «Різні обличчя кохання».

Цього дня про кохання говорили не тільки словами, а й серцем, очима, прекрасною музикою, піснею, романтичним танцем. Розпочато захід надзвичайно чуттєвою постановкою Мистецької студії «Арт-КЕПІТ» на улюблений багатьма поколіннями вірш Олександра Кочеткова «З коханими не розлучайтесь». Неймовірно відверто та від серця: Валентин Янчарук, Діана Дарієнко, Олександр Шепель, Нікіта Нюхалов, Анна Славна, Анна Помпенко, Софія Іванченко свій виступ присвятили пам’яті загиблих пасажирів і членів екіпажу рейсу PS-752, трагедії нездоланного фаталізму втрати коханої людини.

Окрасою заходу стали неймовірно чарівні, тендітні та завжди закохані дівчата Театру танцю Університету «КРОК» та їх неперевершений хореограф Аліна Гольцева. Улюбленим та по-справжньому вибуховим виступом у виконанні цього танцювального колективу став яскравий хореографічний візерунок чарівного та вибухового оркестру, що викликав в глядачів справжні овації та непідробні щирі емоції.

Про кохання цього дня говорили гітари. Мовою чудового музичного інструменту про любов говорили наші колеги – директор Навчально-наукового Інституту психології, завідувач кафедри психології – Ірина Валентинівна Сингаївська, а також завідувач навчально-методичного відділу тестових технологій – Олександр Геннадійович Кратко. Як приємно було студентам Коледжу почути від їх улюбленого викладача математики, голови Асоціації випускників Університету «КРОК» та справжньої душі КРОКівської родини – Світлани Зульфирівни Заріпової романтичні та водночас вкрай позитивні композиції.

А ще про любов говорили мовою фортепіано. Студент I курсу Коледжу Владислав Перевалов виконав композицію Фредеріка Шопена, а студентка II курсу Вікторія Тітова презентувала власну романтичну мелодію на синтезаторі.

Неймовірно яскравими були також виступи гурту гітаристів Коледжу «GuitarBand» разом з талановитими вокалістами, а саме: дует Валентина Янчарука та Анни Момот з композицією «Shallow», вокальні виступи – Вікторії Кочмарук з піснею «Counting Stars; Анни Момот та Єлизавети Гороховської-Лагодзінської з композицією «Wicked Game». Овації залу звучали Валентину Янчаруку та його виконанню відомої пісні «Моє кохання», а також Анастасії Лісовській та її виконанню пісні «Чорне і біле».

Родзинкою свята було декламування авторської поезії викладачем кафедри маркетингу та поведінкової економіки Артемом Акоповичем Азояном, студентками Коледжу – Анастасією Орловою та Вікторією Городецькою. А також декламування власної улюбленої поезії Єлизаветою Гороховською-Лагодзінською.

Завершальним та блискучим акордом свята став запальний виступ Вокальної студії «КРОК» з композицією «Love Me Again».

Дякуємо всім за неймовірно атмосферне та яскраве свято та запрошуємо до наступної зустрічі у рамках Літературно-мистецької вітальні «Зустріч з коханням».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Літературно-мистецька вітальня "Зустріч з коханням" / КЕПІТ / 17.02.2020Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 07 травня 2020 11:55