«Сучасні он-лайн інструменти просування турпродукту» – професійна студія від фахівця — Університет «КРОК»
Версія для друку

«Сучасні он-лайн інструменти просування турпродукту» – професійна студія від фахівця

04 березня 2020 Новини та події

21 лютого 2020 року студенти 4 курсу спеціальності «Туризм» стали учасниками професійної студії «Сучасні он-лайн інструменти просування турпродукту».

Спікером виступив Ножовнік Олег Миколайович – кандидат педагогічних наук, доцент, співвласник бізнес-проектів, серед яких – «Онлайн туристична агенція A&LO Travel».

Пан Олег вже неодноразово виступав перед студентською аудиторією, передаючи власний досвід молодому поколінню.

Студенти дізналися про найбільш ефективні інструменти просування та збуту туристичних продуктів в сучасних умовах.

Спікер поділився досвідом та думками щодо розвитку он-лайн збуту послуг туристичних підприємств, зосередивши увагу на платформі «Advant», що є ефективним інструментом для придбання турів по всьому світу он-лайн, та створює можливості для побудови особистої бізнес-структури, заробітку і відпочинку.

На занятті студенти мали змогу зареєструватися на платформі «Advant» та отримати доступ до великої бази турів, що представлені 123 зареєстрованими туроператорами; порівняти ціни туроператорів за найбільш популярними напрямками, і відстеживши динаміку цін, знайти тури за найменшими цінами.

Студенти дізналися, що платформа «Адвант» працює, як велика пошукова система пакетних турів та квитків на літак. У доповнення до невисоких роздрібних цін на пакетні тури учасники клубу «Адвант» отримують ще й додатковий «кешбек» в розмірі від 8 до 12% від продажів, що дозволяє економити на подорожах.

Надзвичайно важливо розуміти сучасні туристичні тренди, а студентам на конкретних прикладах вчитися майбутній професії.

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність Ножовніку Олегу Миколайовичу за професіоналізм, щиру дружбу та бажання ділитися досвідом!

Оновлено: Четвер, 05 березня 2020 14:15