Кафедра прикладної медицини взяла участь в конференції: «Актуальні проблеми медсестринської освіти» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Кафедра прикладної медицини взяла участь в конференції: «Актуальні проблеми медсестринської освіти»

27 лютого 2020 Новини та події

21 лютого 2020 року завідувач кафедри прикладної медицини навчально-наукового інституту медицини Сабліна Людмила Володимирівна та асистент кафедри Красова Юлія Олександрівна взяли участь у конференції на тему: «Актуальні проблеми медсестринської освіти» в Центрі розвитку медсестринства Міністерства охорони здоров'я.

Під час засідання були проаналізовані наступні актуальні питання: Особливості системи фахової передвищої та вищої освіти. Рік медсестринства в Україні 2020. Перспективи вищої освіти та науки в медсестринстві. Завдання підготовки та перепідготовки кадрів в умовах зміни фінансування системи охорони здоров’я. Розробка і впровадження освітніх стандартів. Досвід підготовки аспірантів на програмах PhD з медсестринства в ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет».

Вважаємо, що подібна тематика конференцій є вкрай важливою, адже обговорення — це перші кроки на шляху до покращення ролі медичної сестрита загалом професійної освіти.

Оновлено: Субота, 29 лютого 2020 11:41