Вчимося у партнерів: майстер-клас від турагенції «СвітОгляд» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вчимося у партнерів: майстер-клас від турагенції «СвітОгляд»

18 лютого 2020 Новини та події

12 лютого 2020 року для студентів 3-4 курсів спеціальності «Туризм», в рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму», відбувся унікальний практико-орієнтований майстер-клас «Організація діяльності турагентства в сучасних умовах: реалії та виклики».

А спікером виступила давній друг та партнер кафедри туризму Університету «КРОК» Лазаренко Галина Петрівна – директорка турагентсва «СвітОгляд». Захід був надзвичайно професійним! Як працювати турпідприємству в сучасних умовах, до яких викликів бути готовим, яким має бути відповідальний бізнес?! Відповідаючи на досить гострі питання, поділилася практичним досвідом пані Галина! Родзинкою зустрічі було ознайомлення з принципами роботи пошукових систем для турпідприємств.

Звичайно, мали місце і дискусія, і реальні практичні вправи… Але головне – захоплені очі студентів, реальна взаємодія із справжнім професіоналом! Щиро дякуємо пані Галині за багаторічну дружбу, співпрацю, високий професіоналізм та приклад чесності та відданості справі! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Оновлено: Вівторок, 18 лютого 2020 19:08