Майстер-клас від туроператора «Анга Тревел» для студентів спеціальності «Туризм» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Майстер-клас від туроператора «Анга Тревел» для студентів спеціальності «Туризм»

17 лютого 2020 Новини та події

Зустріч з професіоналами завжди унікальна та надзвичайно корисна!
В Університеті «КРОК» для студентів 2 курсу спеціальності «Туризм» та 2 курсу ГРС-18 Коледжу економіки, права та інформаційних технологій був проведений майстер-клас «Роль гіда-адміністратора у внутрішньому та міжнародному туризмі» від провідного туроператора України «АНГА Тревел».

Спікерами виступили Ігор Миколайович Остроушенко – генеральний директор та Ганна Петрівна Ганич – директор з розвитку.
Захід організований директором Центром розвитку кар’єри – Карловим Олександром Федоровичем та ініційований завідувачем кафедри туризму – Мелько Людмилою Федорівною.

На початку заходу гості познайомили студентів з авторськими турами та програмами туроператора в Україні та за кордоном, що справило величезне враження на студентів.

Потім у процесі бесіди, роботи в малих групах, на сцені студенти вчилися професійно представлятись, як гід-адмінстратор, «учасникам» туру. Аудиторія оцінювала кожного спікера від команди відповідно до критеріїв: артистизм, доброзичливість, ораторське мистецтво, логічність, структурність виступу та ін. Вкінці заходу спікери зробили аналіз роботи команд, виступів спікерів від груп та підвели підсумок. Вкінці заходу спікери груп отримали подарунки від «АНГА Тревел».

Враження неймовірні! Справжній майстер-клас від професіоналів! Як важливо вже з перших курсів формувати у студентів професійні компетентності!!!

Університет «КРОК» щиро дякує Остроушенко Ігорю Миколайовичу та Ганич Ганні Петрівні за високий професіоналізм, передачу досвіду майбутньому поколінню фахівців, любов до своєї професії!!! Сподіваємось на наступні зустрічі!!!

Висловлюємо щиру вдячність Карлову Олександру Федоровичу та Мелько Людмилі Федорівні за організацію унікального практико-орієнтованого заходу, а студентам – за участь у заході та активність!!!

Оновлено: Понеділок, 17 лютого 2020 17:23