Пишаємося студентами-комп'ютерщиками! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Пишаємося студентами-комп'ютерщиками!

17 лютого 2020 Новини та події

Починаючи з січня 2020 року студенти 3-го курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» беруть участь в програмі дистанційного стажування, яку започаткував Центр «Соціальні індикатори» Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Сьогодні Україна разом з Європейськими країнами намагається покращити ефективність соціологічних досліджень, а також полегшити доступ до даних та метаданих незалежно від кордонів. Стажування в аналітичному центрі – це чудова можливість випробувати власні сили у практиці аналітичних досліджень. Студенти 3-го курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» беруть участь в програмі дистанційного стажування, яку започаткував Центр «Соціальні індикатори» Київського міжнародного інституту соціології (КМІС). За статусом – це частина метаєвропейського проекту ERIC CESSDA (15+ країн). Першим завданням для студентів було підготувати прес-реліз за даними Дослідження громадської думки «Стресові ситуації в житті українців», проведене КМІС у грудні 2019 року. Результат спільної роботи опубліковано в газеті ГРОМАДА (N°27, Сан-Франциско, лютий 2020).

Вітаємо студентів, які під керівництвом завідувача кафедри математичних методів та статистики Пилипенко Анни Іванівни працювали над графікою та аналітикою цієї публікації: Анастасія Умнова, Кирило Крот, Ольга Гомон!

Оновлено: П'ятниця, 28 серпня 2020 18:30