Про проєкт «Медіація: навчання та трансформація суспільства» (MEDIATS) — Університет «КРОК»
Версія для друку

Про проєкт «Медіація: навчання та трансформація суспільства» (MEDIATS)

21 січня 2020 Новини та події

13-17 січня 2020 року в Університеті Сан Антоніо м.Мурсія (Іспанія) за участю партнерів з Азербайджану, Грузії, Іспанії, Латвії, Нідерландів та України відбулись заходи проєкту Еразмус+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства» (MEDIATS), а саме – друга частина тренінгу викладачів магістерської програми з медіації та ІІІ-ій навчальний візит.

Учасники проєкту ЄС Еразмус+ MEDIATS: тренери/викладачі програми з медіації Університету «КРОК» та Бізнес Школи «КРОК» Світлана Стадник, Олег Трибой, Анна Зубачова, керівник проєктів та програм Бізнес школи Оксана Сєдашова, а також кандидат юридичних наук, заступник декана юридичного факультету Інна Доляновська продовжили тренінг з медіації, перша частина якого відбулась в м. Рига (Латвія) 9-13 грудня 2019 року. Тренінг створений на основі програми нідерландської бізнес академії NLBА, доповнений досвідом Латвії та Іспанії, включає теоретичну частину та відпрацювання навичок з медіації. Підвищення кваліфікації учасників тренінгу було підтверджено сертифікатами. Вітаємо учасників!

Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК» та Галина Богаченко, керівник проєктів та програм взяли участь у навчальному візиті, який поєднав знайомство з університетом Сан Антоніо та візит по управлінню проєктом, вивчення процесів медіації в Іспанії, у рамках якого відбулись візити в Центр Медіації та Будинок Юстиції м.Мурсія, юридичний коледж. Представники Університету «КРОК» провели переговори з підготовки спільних проєктів з Університетом Сан Антоніо, вивчали їх досвід у роботі з іноземними студентами та реалізації міжнародних проєктів. Важливим було обговорення щодо спільної програми, планування подальших заходів та дисемінацію результатів проєкту.

Проєкт «Медіація: навчання та трансформація суспільства» (MEDIATS) має на меті допомогти університетам стати ключовими гравцями у сприянні процесам медіації в Азербайджані, Грузії та Україні задля посилення демократії та об'єктивного вирішення проблем шляхом набуття найкращих європейських практик. Завданнями проекту є розробка та впровадження магістерської програми «Медіація»; заснування Федерації Медіації в Азербайджані, Грузії, Україні та забезпечити їх сталий розвиток; сприяння розвитку та поширенню цінностей медіації у суспільстві.

Тривалість проєкту з 15 листопада 2018 року по 14 листопада 2021 року.

Координатором проєкту є Нідерландська бізнес академія (Нідерланди).

Співкоординатором виступає Університет «КРОК» (Україна).

Партнери проєкту: Університет Сан Антоніо (Іспанія), Університет Туріба (Латвія), Університет «КРОК» (Україна), Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (Україна), Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна (Україна), Університет Хазар (Азербайджан), Державний університет Ганджа, (Азербайджан), Державний університет Ільї (Грузія), Державний університет Батумі ім.Шота Руставелі (Грузія), Халтгрен Консалт (Німеччина).

Оновлено: П'ятниця, 24 січня 2020 18:46