Вручення залікових книжок першокурсникам Коледжу — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вручення залікових книжок першокурсникам Коледжу

16 грудня 2019 Новини та події

6 та 9 грудня 2019 року в знайомій усім атмосфері, в актовій залі були проведені церемонії вручення залікових книжок.

Як же швидко промайнуло І півріччя для наших улюблених першокурсників! Так швидко, що ніхто не встиг помітити і згадати про сесію! Але, щоб майбутній процес складання сесії був більш урочистим та відповідальним, адміністрація Коледжу та Студентська рада вирішили не порушувати традицій і провести церемонії вручення залікових книжок. Як і всі свята воно теж було грандіозне. Студентська Рада Коледжу між врученням підготувала виступи наших найталановитіших КЕПІТівців! Уся зала була переповнена першокурсниками, викладачами, танцюристами та співаками. Дуже приємно, що своїх підлеглих прийшли підтримати молодші куратори. На кожному обличчі виднілась посмішка і радість, а особливо при врученні залікових книжок.

Залишали студенти актову залу з щирими посмішками і нетерпінням показати заліковку батькам та втілити побажання своїх викладачів та кураторів. Успіхів усім у навчанні та заліковій сесії!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Вручення залікових книжок для першокурсників / КЕПІТ / 09.12.2019Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 16 грудня 2019 11:43