Всеукраїнський молодіжний екологічний Форум «GreenMindGenaration» відкрито перформансом «Маніфест волонтера» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Всеукраїнський молодіжний екологічний Форум «GreenMindGenaration» відкрито перформансом «Маніфест волонтера»

11 грудня 2019 Новини та події

5 грудня 2019 року в Університеті «КРОК» відбувались урочистості з нагоди відкриття Всеукраїнського молодіжного екологічного Форуму, присвяченого Всесвітньому дню волонтера.

Учасники Форуму, а це представники навчальних закладів столиці та багатьох куточків України, почесні гості та спікери змогли насолодитись чудовим мистецьким подарунком, що розпочав цей масштабний захід.

На сцені актової зали Університету «КРОК» Форум розпочато емоційними поетичними рядками та феєричною хореографією перформансу під назвою «Маніфест волонтера».

Цей чудовий подарунок для учасників Форуму підготувала ціла когорта мегатворчої та відданої мистецтву молоді.

А саме: студентка II курсу Коледжу – Анастасія Орлова, чий поетичний твір «Маніфест волонтера» став концептуальною основою дійства. Актори мистецької студії «Арт-КЕПІТ» – це студенти Коледжу: Зоряна Атлас, Софія Іванченко, Соломія Кашуба, Діана Ковач, Діана Луценко, Олександра Писаченко, Анна Помпенко, Олександр Тен, Катерина Товкач, Валентин Янчарук, Анеліна та Діана Шейн. Особливо приємно, що цього дня дебютували маленькі зірочки – Мар’янка та Коля Кашуби, на радість їх сестрички, студентки Коледжу, акторки студії Соломійки. Вражаюча та феєрична хореографія Перформансу від Театру танцю Університету «КРОК» під керівництвом Аліни Гольцевої. На фіналі перформансу дійства долучились студенти Коледжу, учасники Екологічного Клубу Однодумців «ЛОТОС» (ЕКО «ЛОТОС») під керівництвом Анни Черновської та Олександра Чуся.

Авторка ідеї та режисерка перформансу Ірина Рибак відзначає: «Цей перфоманс є продуктом творчості багатьох людей, що доклали неймовірних зусиль, натхнення, щоб ідея була зрештою реалізована. Спершу поезія Анастасії, яка писалась двома частинами, починаючи від простого опису ідеї маніфесту волонтера. За тиждень ми вже мали першу частину твору. Друга, фінальна частина, з’явилась трошки згодом, адже слова маніфест ніде не було, і на моє прохання ввести слова «то мій маніфест», з’явилась ще солідна частина твору і його головні слова: «не став на екології хрест, то мій Маніфест, то наш Маніфест». Авторка поезії, як справжній митець, створила цілісну та довершену картину, що змальовувалась на сцені акторами та хореографією. Особливо важких зусиль докладено «Арт-КЕПІТом», адже саме їм довелося поетичні слова зробити театральним перформенсом. То була справжня творча битва та важкі репетиції! Але перемогло мистецтво! Дякую всім акторам «Арт-КЕПІТ»! Також захоплююсь мистецтвом хореографа Аліни Гольцевої, яка при першому описі сюжету та ознайомленні з твором, написала свій, на мій погляд, ідеальний хореографічний сюжет, яким і закінчується перфоманс. Дякую всім причетним за таку відданість мистецтву та ідеї, неабияку сміливість в її довершенні та реалізації».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Екологічний форум «GreenMindGеneration» / 05.12.2019Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 05 вересня 2023 22:17