Професійна студія «Кар’єра аніматора в туризмі» для майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»
Версія для друку

Професійна студія «Кар’єра аніматора в туризмі» для майбутніх фахівців з туризму

20 листопада 2019 Новини та події

5 листопада 2019 року для студентів 2 та 3 курсів спеціальності «Туризм» було проведено заняття з професійної майстерності на тему «Кар’єра аніматора в туризмі», в рамках програми «Школа професійного зростання».

Доцент кафедри туризму Олена Іванівна Міхо розпочала зустріч із визначення сутності та ролі аніматорів як соціокультурних лідерів при організації якісного дозвілля. Вона презентувала результат своїх наукових досліджень з формування галузевої понятійної бази – термінологічний словник-довідник «Анімація в рекреації та туризмі». У презентації було представлено результати дослідження ринку праці (сайтів з пошуку роботи) та визначення кар’єрних можливостей у сфері анімації: кількість вакансій, місця роботи, види зайнятості, рівень заробітної платні.

Для аніматора є широкий вибір місць роботи: культурно-розважальні центри («Кіндерленд», «Ігроленд», KidsWill місто професій), торгово-розважальні центри (дитячі кімнати, тематичні атракціони), спортивно-розважальні та фітнес-центри (дитячі кімнати), квест-кімнати, інтерактивні музеї («Експериментаніум» м. Київ, «Таємна аптека» м. Львів), готелі, ресторани, тематичні парки та парки розваг («Парк Київська Русь»), аквапарки, еvent-агентства, дитячі оздоровчі табори.

На зустріч були запрошені представники дитячого табору «Indigo camps» (Болгарія, Греція) Світлана Клокун та аніматорка Ганна Ботузова. Світлана розповіла про самі дитячі табори, їх програму та поділилася особистими враженнями про роботу з дітьми. Ганна дуже емоційно розповіла про свій досвід роботи вожатою та аніматоркою, різницю між сутністю професійної діяльності.

Зустріч закінчилась в атмосфері душевного єднання, бажаючі студенти змогли дати зворотній зв’язок і поділитися своїми враженнями!!!

Такі зустрічі з професіоналами надзвичайно важливі для формування професійних компететностей у студентів!

Кафедра туризму висловлює глибоку вдячність Міхо Олені Іванівні за глибокі професійні знання, організацію неймовірно цікавої та корисної зустрічі для майбутніх фахівців з туризму!

Щиро дякуємо Світлані Клокун та Ганні Ботузовій за величезний професіоналізм, закоханість у справу, бажання передавати досвід майбутнім фахівцям!!! Висловлюємо бажання продовжувати співпрацю!

Дякуємо усім студентам за активність!!!

Оновлено: Середа, 20 листопада 2019 11:28