Практико-орієнтована екскурсія до ресторану «HayLoft Ukrainian» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Практико-орієнтована екскурсія до ресторану «HayLoft Ukrainian»

19 листопада 2019 Новини та події

В останній день жовтня 2019 року студенти 3 та 4 курсів спеціальності «Туризм», разом із викладачем кафедри туризму – Романовою Марією Ігорівною, відвідали сучасний ресторан «HayLoft Ukrainian BBQ».

Екскурсія відбувалась в рамках вивчення курсу «Організація ресторанного господарства» та програми «Школа професійного зростання».

HayLoft Ukrainian BBQ («hayloft» в перекладі з англ. – сінник) належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants.

Нас гостинно вітала менеджер Олена, справжній професіонал своєї справи, яка закохана у свою роботу. Пані Олена розповіла про історію закладу, організацію його діяльності, ставлення до гостей.

Ресторан з приємним еко-інтер'єром, повноцінним меню і авторськими домашніми настоянками. Дерев'яну восьмикутну конструкцію привезли з Карпат до Києва, зібрали заново і подарували їй сучасний стильний і лаконічний інтер'єр. Простір ресторану розділено на три зони: основний зал, VIP і сезонна тераса.

У внутрішній обробці закладу використовувалися тільки екологічно чисті матеріали, починаючи від стільниць, зроблених у формі бджолиних сот, закінчуючи лаком, яким покривали натуральне дерево. В інтер'єрі багато декору ручної роботи, зробленого спеціально для HayLoft Ukrainian BBQ.

Меню кухні було розроблено спеціально для HayLoft бренд-шефом мережі Людмилою Семехою, яка протягом 7 років переймала досвід в Емануеля Дю, працюючи з ним в київській філії всесвітньо відомого Buddha Bar. Меню HayLoft – це гармонійне поєднання локальних продуктів, сучасної подачі і авторських інтерпретацій шефа.

HayLoft Ukrainian BBQ також має ідеальні можливості для проведення різних заходів і банкетів, від вечірок до душевних весіль. У фуршетному варіанті заклад може прийняти до 100 гостей, у форматі банкету: основний зал – до 60 гостей + VIP-зал ще 20.

Студенти дізналися багато нового про організацію роботи у сфері ресторанного обслуговування, отримали безцінний досвід від професіоналів!

Щиро дякуємо пані Олені та команді ресторану за гостинність, теплу зустріч, професіоналізм!

Дякуємо Романовій Марії Ігорівні за організацію надзвичайно цікавої екскурсії, а кафедрі туризму за можливість відвідання даних закладів з метою професійного зростання!

Статтю підготувала Смоян Ерміне,
студентка 4 курсу спеціальності «Туризм»

Оновлено: Вівторок, 19 листопада 2019 15:43