Проєкт «Історія одного успіху: люди, які поруч»: Алькема В. Г. — Університет «КРОК»
Версія для друку

Проєкт «Історія одного успіху: люди, які поруч»: Алькема В. Г.

15 листопада 2019 Новини та події

12 листопада 2019 року в читальній залі бібліотеки Університету у рамках проєкту «Історія одного успіху: люди, які поруч» відбулася зустріч з Алькемою Віктором Григоровичем.

Аби розповісти про цю особистість замало буде кількох слів, для цього необхідно скоріше пару мільйонів слів, бо ця людина - неймовірна! Уся читальна зала була заповнена студентами, колегами, друзями, які завітали на зустріч з Віктором Григоровичем. Ця нейморівно талановита та унікальна людина з великим задоволенням розповіла присутнім про своє життя: сім'ю, про те, ким працював і як досягав успіху. А організатори проєкту підготували для нього сюрприз: зробили відеоспогади близьких людей, які поважають, працюють і товаришують з ним вже досить багато років:

  • Філатов Сергій Антонович, кандидат технічних наук, доцент кафедри управлінських технологій.
  • Чаюн Надія Степанівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри управлінських технологій.
  • Горбачук Олександр Іванович - кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародних економічних відносин.
  • Ушакова Ніна Миколаївна - кандидат економічних наук, професор, Голова Української асоціації з розвитку менеджменту і бізнес-освіти України.
  • Кузьменко Ольга Юріївна - вчитель математики, голова м/о математики та інформаційних технологій, вчителів природничих дисциплін, вчитель вищої категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України.
  • Пазєєва Ганна Михайлівна - кандидат економічних наук, доцент кафедри управлінських технологій.

Загалом, проведені півтори години з Віктором Григоровичем принесли неймовірні враження усім присутнім, тому що коли людина, котра чогось вже досягла у своєму житті, ділиться своїм диттєвим та професійним досвідом про те, що вірно робити, а що ні - це найцінніша інформація, яка може допомогти молоді у майбутньому.

Сподіваємось на подальші зустрічі з такими ж неймовірними людьми у рамках проєкту «Історія одного успіху: люди, які поруч»!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Історія одного успіху: Алькема Віктор Григорович / КЕПІТ / 12.11.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 07 травня 2020 11:57