Зустріч адміністрації Університету зі студентським активом — Університет «КРОК»
Версія для друку

Зустріч адміністрації Університету зі студентським активом

15 листопада 2019 Новини та події

12 листопада 2019 року в актовій залі Університету «КРОК» відбулась традиційна зустріч адміністрації Уіверситету зі студентським активом.

Зустріч проходила у форматі дружнього діалогу під час якого студенти-активісти мали змогу безпосередньо поспілкуватися з адміністрацією Університету у складі першого проректора Кучка Андрія Миколайовича, проректора з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечної Наталії Василівни, проректора з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Літвін Наталії Миколаївни та проректора з наукової роботи Мігус Ірини Петрівни.

Наконечна Наталія Василівна під час вступної промови акцентувала увагу на декількох питаннях: по-перше, наближення екзаменційно-заліоковго періоду, тобто сесії, по-друге, участь у соціологічному опитуванні студентів.

Літвін Наталія Миколаївна ознайомила студентів з організацією навчального рпоцесу в зимовий період, а саме з нововведеним періодом для виконання індивідуальних завдань, а також про організацію обрання вибіркових дисциплін.

Мігус Ірина Петрівна розповіла про Раду молодих вчених, яка на меті має залучити студентів до наукової діяльності, а також пропагувати наукові дослідження серед молоді.

Кучко Андрій Миколайович під час свого виступу звернув увагу студентів на перевагах використання системи Moodle, до якої все більше інтегрується навчальний процес як заочної, дистанційної так і денної форми навчання.

Під час зустрічі обговорено та вирішено поточні питання, що хвилюють студентів. Крім того, актова зала настільки рясніла запитаннями, що було вирішено деякі з них винести на рівні зустрічей із завідувачами та деканами, які традиційно відбуваються кожного місяця.

Щиро вдячні студентам за активну позицію, проявлену під час зустрічі. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та конструктивний діалог!

 

Оновлено: Понеділок, 18 листопада 2019 13:30