Вітаємо переможницю міжнародного конкурсу, Світлану Бєглову! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вітаємо переможницю міжнародного конкурсу, Світлану Бєглову!

11 листопада 2019 Новини та події

Здобувачка вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Університету «КРОК» Світлана Бєглова перемогла у міжнародному онлайн-конкурсі, який відбувся у вересні 2019 року за підтримки Freedom Holding Corp.

Завданням конкурсу було надати найточніший прогноз вартості акцій компанії Boeing на момент закриття торгів 30 вересня 2019 року.

15 жовтня 2019 року Freedom Holding Corp. провела лістинг на американській біржі NASDAQ і виявилося, що першою за всіх (2 вересня) найточніший результат надала Світлана Бєглова. Різниця між прогнозною ціною Світлани (380,00$) і реальною ціною акцій на біржі (380,47$) склала лише 0,47 долара! Учасник, який зайняв 2 місце К. Настич спрогнозував 380$ лише 9 вересня.

Наша студентка випередила досвідчених трейдерів, застосувавши експрес-оцінку фінансового стану та технічний аналіз зміни ціни акції компанії Boeing, в т.ч. за допомогою хвильового принципу Елліотта.

Слід зазначити, що важливу роль у становленні Світлани поки як любителя-трейдера, як вона сама себе називає, відіграв доцент кафедри національної економіки та фінансів Володимир Кузьмінський, який зумів зацікавити студентку під час своїх занять з фінансового трейдингу.

Від щирого серця вітаємо Світлану з перемогою, бажаємо подальших успіхів і впевнені, що це не остання перемога Світлани Бєглової та наших студентів.

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 15:26