Майбутні фахівці з туризму в гостях у готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Майбутні фахівці з туризму в гостях у готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv»

08 листопада 2019 Новини та події

Впродовж жовтня 2019 року відбулося три екскурсії для студентів 1 курсу спеціальності «Туризм» до п’ятизіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv», в рамках вивчення курсу «Вступ до фаху» та програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму», разом із своїм викладачем – Гаврилюк Світланою Павлівною – доцентом кафедри туризму.

П’ятизірковий готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv» розташований у центрі історичного району Поділ в м. Києві на березі Дніпра.

Менеджери відділу продажу організували для нас цікаві екскурсії і показали гостьові номери, включаючи стандарт, люкс категорії «Royal» і президентський номер люкс. Всього в готелі «Fairmont Grand Hotel Kyiv» нараховується 258 номерів вартістю від 350 до 12000 євро, є ресторан «Vog cafe» і бар «Vintage», кондитерська-бібліотека, 13 розкішних конференцзалів площею від 19 до 472 кв.м., де проводяться святкові заходи, ділові зустрічі та конференції міжнародного рівня.

Під час екскурсії студенти ознайомилися із розкішним інтер’єром та гостинним персоналом готелю.

Подібні практико-орієнтовані екскурсії є надзвичайно важливими. Знайомство студентів з готельними підприємствами з 1 курсу допомагає вникнути у світ сфери обслуговування, знайомить із засобами розміщення, їх специфікою, що сприяє формуванню у студентів професійних компетентностей!

Величезна подяка керівництву та працівникам готелю, які гостинно приймали кроківців, особливо Наталії Божук та нашим менеджерам-екскурсоводам!!!

Красно дякуємо Карлову Олександру Федоровичу – директору Центру розвитку кар’єри за організацію практико-орієнтованих заходів!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Кафедра туризму / Готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv» / 01.10.2019 - 31.10.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 21 листопада 2019 16:22