Відкрита лекція п.Крутова В.В. на тему: «Нова світоглядна парадигма розвитку людини» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Відкрита лекція п.Крутова В.В. на тему: «Нова світоглядна парадигма розвитку людини»

06 листопада 2019 Новини та події

5 листопада 2019 року в Університеті «КРОК» відбулась відкрита лекція п.Крутова В.В. на тему: «Нова світоглядна парадигма розвитку людини».

Крутов Василь Васильович доктор юридичних наук, кандидат педагогічних наук, професор, Заслужений юрист України, Відмінник освіти України, генерал-лейтенант СБУ у відставці, віце-президент «Всесвітнього союзу вчених за мир» (США).

Автор близько 100 наукових та 220 публіцистичних праць з питань протидії тероризму та піратству, національної та міжнародної безпеки, патріотичного виховання молоді, становлення недержавної системи безпеки підприємництва, а також з питань духовної безпеки, створення нової світоглядної парадигми, концептуальних засад розвитку свідомості та управління мисленням, розробки системи знань щодо істинної природи людини, її духовного формування в умовах постіндустріального суспільства та глобального інформаційного простору.

Під час семінару пан Крутов розкрив вкрай важливі та актуальні питання, які потребують спеціального аналізу та вивчення. Лектор поділився з усіма присутніми (а це і студенти Коледжу, і студенти Університету, викладачі та співробітники) необхідними для кожної людини не тільки під час здійснення професійної діяльності, а й у повсякденному житті константами.

Дякуємо Василю Васильовичу за змістовну та надзвичайно цікаву лекцію! Впевнені, що кожен присутній відкрив для себе щось нове та корисне.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Лекція п.Крутова В.В. на тему: «Нова світоглядна парадигма розвитку людини» / Університет / 05.11.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 21 листопада 2019 16:25