Про співпрацю ICF Ukraine та Університету «КРОК» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Про співпрацю ICF Ukraine та Університету «КРОК»

30 жовтня 2019 Новини та події

Представники навчально-наукового інституту психології Університету «КРОК» — директор інституту Ірина Сингаївська, студенти 2 курсу спеціальності «Психологія» Марія Вальковська, Микита Кабрель, Лариса Костенко, разом із однією зі співзасновників Університету «КРОК» Людмилою Паращенко, взяли участь у зустрічі з керівництвом ICF Ukraine (міжнародної федерації коучів).

Українське відділення Міжнародної федерації коучів (International Coach Federation) провело низку подій під загальною назвою «Коучингова культура впливає. Як прискорити зміни і створити стійкі результати у бізнесі та в організаціях?».

А ще спільно реалізували мрію президента ICF-Ukraine Лариси Хоманс і реалізували корисну й потрібну ініціативи «One Book matters» (Одна книга має значення). Коучі — члени ICF зібрали бібліотечку професійної літератури. Це книги-бестселери з коучингу, управління, лідерства, персонального розвитку й ефективного навчання. Зібрання передали в Університет «КРОК» та Київський ліцей бізнесу для використання в навчанні майбутніх психологів, підвищенні професійної майстерності й особистісного розвитку освітян.

Студенти щиро подякували від усієї кроківської громади за такий інтелектуальний подарунок! Ірина Сингаївська висловила побажання подальшої співпраці з ICF Ukraine, після чого разом обговорили можливості впровадження модулів з коучингу в навчальний процес спеціалізації «Організаційна психологія».

Одне слово, одна книга, одна дія мають значення!

Оновлено: Середа, 30 жовтня 2019 16:48