Студенти КЕПІТу відвідали музей Київського метрополітену — Університет «КРОК»
Версія для друку

Студенти КЕПІТу відвідали музей Київського метрополітену

30 жовтня 2019 Новини та події

24 жовтня 2019 року студенти другого курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій разом з куратором відвідали музей Київського метрополітену.

Цей музей — приватний і некомерційний проект, створений групою ентузіастів і на даний час кількість експонатів у ньому вміщує приблизно 2500 артефактів: фотографії метро і людей, з ним пов'язаних, опис роботи різних служб, схеми ліній, документи, нагороди, символічні ключі від станцій, макети, проїзні документи, деталі рухомого складу, елементи оздоблення станцій і т.д.

За легендою в музеї три зали як символ того, що перші потяги були тривагонними. Ще однією «фішкою» музею є діючий макет станції «Дніпро» з тимчасовим депо. Ця чудова візуалізація є однією з родзинок київського метро.

Під час екскурсії музеєм студенти поставили цілу низку запитань, проявляючи велику зацікавленість темою урбаністики та метро.

Щиро дякуємо Поліщук Тетяні Михайлівні за екскурсію і за те, що витримала таку кількість людей з фотоапаратами, штативами та масою нестандартних запитань, що виходять за рамки знань звичайних пасажирів.

Оновлено: Середа, 30 жовтня 2019 16:20